Monday, January 17, 2011

Sekian Lama Menunggu

14 Jan 2011.. berita gembira! aku dpt panggilan dr KEdai Keter Insurans. dia ckp "Encik Faize, Kereta awak sudah siap.. bleh datang amik" aku pun melompat dr katil (tgh tido) trus segar! excited punye psl nak g amik keter... off course sy mandi dulu sblm nak pergi tuh hahahhahaha

Aku pun col la member2 minx tolong dr dorang g amik keter... ms on da phone dgn member2.. dorang pun bleh Excited bler dgr keter aku da siap n bleh kuar.. haahahaa ( nk jgak excited ) ^.^
lame weyh menunggu keter aku nak siap n nak kuar dr bengkel... dr ari yg eksiden 4.12.2010 smp 14.1.2011.. LAma Nauuu~ menunggu! sebulan lebih..

Perasaan aku happy sgt nak g amik keter dr kedai time tu.... mcm happy nak blik kampung nak celebrate Hari Raya jer bsok! seronok weyh!

After da amik keter.. aku ape ag.. bwk keter aku jlan2 smp xsedar minyak tibe2 da nak abis! lepas rindu punye psl... hehehe


ni keter sy! pic da latest! dlm bulan ni sy ader projek nak make up keter ni! wait n see! akan di update nnti hehehee

THE END

4 comments:

  1. yeah! dia da shat sgt!! bleh jlan2 da hoho

    ReplyDelete
  2. wah best nye:)
    i blum pndai bwk krete:(
    masih baru blajar,

    ReplyDelete
  3. mmg best! hehe
    ala nnti lame2 u blaja.. for surely u bleh punye drive weyh, gambatey ^.^

    ReplyDelete